Royal Caribbean is terug in de Middellandse Zee!

Gesponsord door Amca Cruises

Na lang wachten is het eindelijk zover. Met Harmony of the Seas en Jewel of the Seas keert Royal Caribbean terug in Europa, en laat haar gasten eindelijk weer genieten van mooie cruises in de Middellandse zee. Beide schepen bieden prachtige routes aan met ultiem comfort aan boord, zodat gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten.

Zwembad op Cruise Jewel of the Seas

Harmony of the Seas

Aan boord van Harmony of the Seas vinden vakantiegangers een reeks gedurfde en spannende ervaringen, welke nergens anders op zee te vinden zijn. Het schip combineert het onderscheidende concept van zeven verschillende zones waar de revolutionaire Oasis Class schepen bekend om staan, zoals een gevarieerd aanbod van restaurants, spectaculaire activiteiten en ongeëvenaard entertainment. Hoogtepunten van dit schip zijn onder meer de Ultimate Abyss, de hoogste glijbaan op zee, welke gasten 10 verdiepingen naar beneden neemt, de zipline welke zich negen dekken boven de Boardwalk bevindt, de kenmerkende FlowRider-surfsimulators, meer dan 20.000 echte planten in Central Park en de spectaculaire shows in het AquaTheater.

Het Oasis Class-schip – de grootste scheepsklasse van Royal Caribbean – vaart een reeks adembenemende cruises van zeven nachten rond de westelijke Middellandse Zee. Het verkennen van Europa heeft nog nooit zoveel mogelijkheden voor spanning, cultuur en ontspanning opgeleverd als met Harmony of the Seas. Van augustus tot oktober zal het schip gasten meenemen naar het schilderachtige Spaanse eiland Mallorca, voordat ze naar Italië varen, waar ze kunst en cultuur in Florence kunnen ontdekken, wereldberoemde bezienswaardigheden in Rome kunnen bezoeken en de schoonheid van Napels, met haar iconische skyline bepaald door de torenhoge berg Vesuvius kunnen bezichtigen.

Harmony of the Seas

Jewel of the Seas

Jewel of the Seas heeft alles waar Royal Caribbean om bekend staat. Het schip is familievriendelijk, entertainend en sportief. Er zijn voorzieningen zoals een klimmuur, een sportschool en een joggingparcours. Voor levensgenieters die het tijdens een vakantie liever rustig aan doen heeft het schip ook alles in huis. Zo is er een ruim zonnedek met jacuzzi’s, twee zwembaden met een groot bioscoopscherm en een ontspannende wellness ruimte. Ook de fijnproevers worden verwend, met een dagelijkse dosis lekkernijen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Gasten aan boord van Jewel of the Seas kunnen genieten van de perfecte balans tussen cultuur en ontspanning, bijzondere bestemmingen verkennen en ontspannen in kleine rustige baaien. Het schip vaart wekelijks vanuit Limassol in Cyprus cruises van zeven nachten waarbij diverse Griekse eilanden worden bezocht. Gasten kunnen zich onderdompelen in de Griekse en Romeinse geschiedenis op bewaarde oude locaties, zoals Kourion in Limassol en de Parthenon-tempel in Athene, en vervolgens genieten van de veelkleurige wateren en stranden van Mykonos en de taverna's aan het water van Santorini.

Jewel of the Seas

Over Royal Caribbean International

Royal Caribbean International levert al meer dan 50 jaar innovatie op zee. Elke klasse schepen bieden de nieuwste technologie en gastervaringen voor de avontuurlijke reiziger van vandaag. De cruisemaatschappij blijft een revolutie teweegbrengen in vakanties met routes naar meer dan 270 bestemmingen in 72 landen op zes continenten, waaronder de privé-eilandbestemming van Royal Caribbean in de Bahama's, Perfect Day at CocoCay. Royal Caribbean is al 18 jaar op rij verkozen tot "Best Cruise Line Overall" in de Travel Weekly Readers' Choice Awards.

Klaar om aan boord te gaan?

Beide schepen varen wekelijks tot eind oktober in Europa. Harmony of the Seas biedt vertrek op zondag vanuit Barcelona, en op donderdag vanuit Rome (Civitavecchia) aan. Jewel of the Seas vertrekt elke zaterdag vanuit Limasol, Cyprus. Bekijk hier de actuele aanbiedingen: Harmony of the Seas en Jewel of the Seas.

De rederij hanteert de regel dat al haar gasten en bemanningsleden tijdens de cruise voorzien zijn van een volledige COVID-vaccinatie. Voor bovenstaande cruises geldt dat gasten onder de 18 jaar op dit moment met een negatieve PCR test mogen reizen. Daarnaast geldt dat er regels gelden voor het van boord gaan in de havens, deze zijn per land verschillend. Informeer hierover bij uw reisadviseur. Meer informatie leest u op de volgende website: https://www.royalcaribbean.com/the-healthy-sail-center.

Deze content is geleverd door onze partner Amca Cruises De tekst reflecteert niet noodzakelijkerwijs onze redactionele visie.

Openingsbeeld: Met dank aan AMCA Cruises