Met z'n tweeën naar de Noorse fjorden voor de prijs van één

Gesponsord door Norske Noorwegen Reizen

Je droomreis naar de fjorden van Noorwegen kan nu werkelijkheid worden: Norske Noorwegen Reizen biedt, in samenwerking met Hurtigruten, deze Black Friday enorme korting op een geselecteerd aantal reizen naar de Noorse fjorden. Bij een reisgezelschap van twee personen in dezelfde hut, reist de tweede persoon geheel gratis! Kortom, de reis van je leven voor de helft van de prijs.

Verken de Noorse fjorden per postboot

Heb je nog een gaatje in april? Boek nu voor een reis langs de Noorse fjorden met Hurtigruten op een van de tien geselecteerde vertrekdata in april, want de tweede persoon reist gratis! Tijdens deze reis beleef je twee seizoenen: in het zuiden ontluikt het voorjaar en kleurt het land groen, maar als je richting het noorden vaart verandert het landschap weer in een winterwonderland. De reis begint in Bergen, de tweede stad van Noorwegen. Vanaf Bergen zet het schip koers naar het noorden, waar het langs de rotsachtige westkust van het land vaart. Onderweg meert het schip aan bij verschillende steden, zoals Ålesund, Trondheim en Tromsø. Op dag 4 passeer je al de poolcirkel en wordt het landschap steeds ruiger en witter. Bij Kirkenes keert het schip om, en onderweg terug naar het zuiden meert ze aan op andere interessante plekken aan de kust.

Boek deze reis nu met Black Friday-korting en de tweede persoon in dezelfde hut reist gratis! Je kunt kiezen uit een 6, 7, 11 en 12-daagse reis. Deze aanbieding is geldig op tien geselecteerde data in april 2022. Kijk voor meer informatie over de aanbieding en vertrekdata op norske.nl

Ga op expeditie naar de Noordkaap

Ga op jacht naar het noorderlicht tijdens een expeditiereis naar de Noordkaap. De expeditie begint in Dover en vaart vanaf daar langs de Noorse kustlijn richting het noordelijkste puntje van Europa, de Noordkaap. Ontdek schitterende steden, lieflijke vissersdorpjes en de prachtige natuur van de Noorse kust. Onderweg neemt een ervaren expeditieteam je mee op spannende avonturen om het landschap en de natuurfenomenen die je onderweg tegenkomt nog beter te leren kennen. Kijk iedere avond goed naar de horizon, want wellicht zie je wel het noorderlicht in de lucht verschijnen. Bij het Noordpoolcentrum, Polaria, maak je kans om baardrobben te spotten.

Als je deze reis nu boekt, geniet je nog van de Black Friday-korting waarbij de tweede persoon in dezelfde hut gratis reist! Je hebt keuze uit de 15-daagse en 21-daagse expeditie, met vertrekdata in januari t/m maart 2022. Kijk voor meer informatie over de aanbieding en vertrekdata op norske.nl.

Deze Black Friday aanbiedingen zijn geldig voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode 19 november t/m 1 december 2021, dus wees snel! 

Lonely Planet heeft dit artikel gecreëerd voor Norske Noorwegen Reizen. De redactionele uitingen zijn van Lonely Planet zelf en reflecteren ons beleid van redactionele onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

Openingsbeeld: Trym Ivar Bergsmo