A perfect day at Cococay? Vaar mee met Royal Caribbean!

Gesponsord door Amca Cruises

Op dit moment genieten we allemaal van een heerlijke zonnige zomer in Europa. Maar ook in het najaar zijn er genoeg opties om de zon op te zoeken. En hoe kan dat beter dan met een cruisevakantie van Royal Caribbean?

Royal Caribbean staat bekend om haar innovatieve voorzieningen aan boord van haar 26 schepen. Ervaar de spanning van de FlowRider, de surfsimulator, zweef met de ZipLine hoog boven de Boardwalk en geniet van het uitzicht vanaf de klimwand. Maar ook schaatsen op een echte schaatsbaan, winkelen in de Royal Promenade of genieten op een terrasje in Central Park behoren tot de mogelijkheden aan boord.

Naast vele verschillende bestemmingen en vele verschillende routes in het Caribisch gebied, heeft de rederij ook haar eigen privé eiland: CocoCay in de Bahama’s! Een cruise vakantie is namelijk veel meer dan het schip alleen. Cococay is het eerste eiland dat onderdeel uitmaakt van Perfect Day Island Collection. Er is in 2018 totaal 200 miljoen Dollar geïnvesteerd in het transformeren van het eiland. Dit exclusieve eiland is de ultieme familie bestemming in de Caribbean. Het concept heet dan ook: “Perfect Day at CocoCay”.

Hoogtepunten zijn onder andere:

  • Thrill Waterpark, biedt twee watertorens met wel 13 glijbanen! De grootste hoeveelheid glijbanen in welk Caribisch waterpark dan ook. Een van de glijbanen is de 40 meter hoge Daredevil’s Peak, De hoogste waterglijbaan in Noord-Amerika! Ook biedt het waterpark het grootste golfslagbad in de Caribbean en een groot zwembadparadijs voor iedereen!
  • Oasis Lagoon, Het grootste zoetwaterzwembad in de Caribbean met een bar en ligstoelen in het zwembad!
  • Een 490 meter lange zip line, die kriskras over het eiland loopt tot op 15 meter hoogte met een waterlanding!
  • Een helium ballon, omgedoopt tot Up, Up and Away, gaat tot 140 meter boven grondniveau en biedt zo het hoogste uitzicht punt over de Bahama’s.
  • Twee special ontworpen stranden– Chill Island voor de ultieme ontsnapping naar het strand. Compleet met glashelder zeewater en witte poeder stranden. Deze stranden zijn uitgerust met meer dan genoeg strandhuisjes en ligbedden om heerlijk te ontspannen. Voor de sportieve reiziger is er: South Beach met volleybal, strand basketbal, voetbal, paddle boarding of kajakken in een kajak met glazen bodem!
  • De exclusieve Coco Beach Club, zal hoogwaardige ervaringen bieden met de eerste cabanas op water in de Caribbean!

Royal Caribbean heeft de grootste cruiseschepen ter wereld in de vaart, Wonder of the Seas is hier in 2022 als nieuwste schip aan toegevoegd! Op de Quantum Class schepen, met nieuwe aanwinst Odyssey of the Seas, is de meest geavanceerde technologie beschikbaar voor een unieke cruise ervaring. Aan boord van deze schepen vindt u geweldige ‘unique features’ zoals de ZipLine, de Two70° lounge, RipCord by iFly – een heuse skydive simulator en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek www.amcacruises.nl voor meer informatie.

Uiteraard hebben onze andere schepen ook van deze geweldige unique features. Zo was de Voyager Class de eerste klasse schepen ooit die een schaatsbaan aanboord van een cruiseschip introduceerde. Gasten kunnen hier genieten van wervelende shows of zelf een rondje schaatsen. Niet alleen onze schepen zijn uniek, ook vaart Royal Caribbean verschillende unieke/nieuwe routes. De unieke cruises zijn cruises die u niet alleen een onvergetelijke ervaring bezorgen, maar waarbij ook elke dag iets anders te bieden heeft. Door van boord te gaan in een andere haven dat u aan boord bent gekomen, heeft u talrijke mogelijkheden om uw vakantie uit te breiden met een verblijf aan land voor of na uw cruise.

Deze content is geleverd door onze partner AMCA Cruises. De tekst reflecteert niet noodzakelijkerwijs onze redactionele visie.

Openingsbeeld: Met dank aan AMCA Cruises